Kategoriler
Proje Haberleri

Kaynaşlı Konakları satışları devam ediyor

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan proje Şaheser Grup İnşaat firmasıyla sizler için satışa sunulmuştur. Kaynaşlı Konakları Düzce, Kaynaşlı, Karaçalı mahallesinde yer almaktadır. 3 artı 1 oda sayısına sahip bu lüks evler konforlu oluşu ve çeşitli özellikleriyle dikkat çekmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyat hakkındaki bilgilere ulaşmak için haberin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Kaynaşlı Konakları projesi 10 bin metrekarelik arazi içinde 6 bloktan oluşmaktadır. Ayrıca proje içerisinde bir de ticari alan yer almaktadır. Projede bulunan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 113 metrekare, 125 metrekare ve 135 metrekare arasında değişmektedir.

Kendinizi özel hissedeceğiniz Kaynaşlı Konakları yeşil alanla iç içe olup ferahlığı ile dikkat çekmektedir. Yeşil peyzaj, kamelyalar, çocuk oyun alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra yüzme havuzu, fitness salonu, buhar odaları ve hamam gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Site 24 saat güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Daireye ait otopark ve misafir otoparkı mevcuttur. Ayrıca engelliye uygun giriş/rampa ve asansör bulunmaktadır. Projenin iç yapısında zemin laminant parkeden yapılmıştır. Ayrıca adet banyosu ve geniş terası bulunmaktadır.

Kaynaşlı Konakları konumu hakkında

Konaklar Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde Karaçalı mahallesinde yer almaktadır. Lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam sunan Kaynaşlı Konakları doğa ile iç içe olması bakımından dikkat çekmektedir. Bunu yanı sıra İlçe merkezinden kolay ulaşım sağlanmaktadır. Marketler ve semt pazarı yakın çevrede yer almaktadır. Ayrıca ana yola ve caddeye yakın olup otobüs durağı ve dolmuşlar mevcuttur.

Kaynaşlı Konakları fiyatları ne kadardır?

Bu projenin fiyatları kat, cephe ve metrekaresine göre farklılıklar göstermektedir.

Brüt 113 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 daireler 400.000 TL ve 435.000 TL arasında değişmektedir.

125 metrekare alana sahip 3 artı 1 daireler 380.000 TL ve 415.000 TL arasında fiyatlandırılmıştır.

Brüt 135 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 daireler ise 410.000 TL ile 480.000 TL arasında değişmekte olup bu fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje ve proje sahibi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 806 42 81 ya da 0 (552) 317 01 81 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version