Kategoriler
İhaleler

Kayseri Kocasinan Belediyesi konut imarlı arsalarını ihaleye sunuyor

Kayseri Kocasinan Belediyesi konut imarlı 11 adet arsanın satışını ihale yoluyla gerçekleştirecek. İhale tarihinin 15 Eylül 2020, Salı günü olduğu bildirilirken, ihaleyi kazanan taraflara yeni ödeme imkanları sağlandı.

Kayseri Kocasinan Belediyesi için son 1 gün!

Belediyelerin mülkiyetleri altındaki taşınmazları ihale yoluyla satması son hızıyla devam ediyor. Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin izinden giden Kayseri’de belediyeye ait taşınmazlar yeni hak sahiplerini bulacak.

15 Eylül 2020 Salı günü yapılması beklenen ihale hakkında, Kayseri Kocasinan Belediyesi gerekli bilgilendirmeyi verdi. Buna göre, ihalede konut imarlı arsalar 15 ay taksit imkanlarını beraberinde getiriyor.

Kazanç belediyenin bütçesine gidecek

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada yeni bir Kayseri kurma isteklerinin olduğunu vurguluyor. Bu nedenle hedefler doğrultusunda geliştirilen planlama ile çalışmalar sürdürülmektedir. Kayseri’nin yeni yüzü olma konusunda hazırlanan Kocasinan bölgesi, yeni ihalelerin adresi oldu. Burada yaşayan vatandaşların arsa ihalelerinden elde edilen gelirler sayesinde en kaliteli hizmetleri alabildiklerini aktaran Çolakbayrakdar, yapılacak ihalenin vatandaşlar için hayırlı olmasını temenni etti.

Arsaların konumu nerede?

Satışa sunulan konut imarlı arsaların Kocasinan ilçesinde Pervane, Ertuğrulgazi, General Emir ve Ziyagökalp mahallelerinde yer aldığı bilgisi verilmiştir. Ayrıca Erkilet Bulvarı üzerinde 1 adet konut imarlı arsa, Mithatpaşa Mahallesi’nde ise 4 adet konut imarlı arsa bulunuyor. Son olarak, 2 adet konut imarlı arsanın Erkilet Mahallesi’nde olduğu söylendi.

Kocasinan Belediyesi tarafından imarlı arsaların satışlarında uygulanacak şartlar açıklandı. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için belediye ile iletişim kurmanız önerilmektedir.