Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Kayseri Kocasinan Erkilet Toki ihalesi yapılıyor

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Erkilet Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Kayseri Kocasinan Erkilet Toki Evleri projesinin ilahesi yapılacaktır. Toplu Konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilecektir. Peki Kayseri Kocasinan Erkilet Toki ihalesi ne zaman yapılacaktır? Sorunun cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Toki’den Kayseri Kocasinan’a 572 konut

Toplu Konut projesi ihalesi Kayseri İli Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi 572 Konut, 1’er Adet Cami ve Ticaret Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak yapılacaktır. Toplu Konut projesinde toplam 572 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine projede yer verilmesi beklenmektedir. Kayseri Kocasinan Erkilet Toki Evleri projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 4 normal katlı olması beklenmektedir. Veya zemin kat + 5 normal katlı olacak şekilde olması beklenmektedir. Projede konutların dışında ayrıca 5 adet ticari ünitenin yer aldığı bina merkezi ve 1 adet cami yer almaktadır.

Burdur Necatibey’e 90 konut

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’a 90 adet konut proje hayata geçirilecektir.  Toplu konut projesi Burdur İli, Merkez İlçesi, Necatibey Mahallesi’nde yer almaktadır. İhale Burdur İli Merkez İlçesi Necatibey (Manastır) Mah. Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 90 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Kayseri Kocasinan Erkilet Toki ihalesi ne zaman?

Toplam 572 adet daireden meydana gelen Aksaray Merkez Ereğlikapı Toki Konutları projesinin ihale günü geldi. Projenin ihalesi 07 Eylül 2021 tarihinde Salı günü gerçekleştirilecektir. İlahe Salı günü Saat 11:30’da başlayacaktır. Kayseri İli Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi 572 Konut, 1’er Adet Cami ve Ticaret Merkezi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinde konutlar tünel kalıp sistemi ile gerçekleştirilecektir. Bir adet ticaret merkezi ve bir adet Cami inşası ise konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir.

Burdur Necatibey Toki ihalesi ise 07 Eylül 2021 tarihinde Salı günü saat 14:00’da gerçekleştirilecektir. İhalenin ardından sözleşme imzalanması gerekmektedir. Ardından 10 gün içerisinde işe başlanması gerekmektedir. İşin 450 takvim gününde tamamlanması gerekmektedir.

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde 572 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında ticaret merkezi ve Cami de yer almaktadır. Proje içerisinde ayrıca spor alanları oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları gibi alanlarında yer alması beklenmektedir. Toplu konut projesi açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekmektedir. İşe başlanma tarihinden sonra 600 takvim gününde de işin bitirilmesi gerekmektedir. Söz konusu ihaleye katılmak için teklif edecekleri tutarın yüzde 3’ünden az olmamak kaydı ile belli bir tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir.

Aksaray Merkez Ereğlikapı Toki Konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….