Kategoriler
Emlak Haberleri

Kayseri Kocasinan’da 825 aile yeni evlerine kavuştu

Kayseri Kocasinan’da kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslimleri tamamlandı. Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar tarafından yapılan açıklamada, 825 ailenin bu kışı sıcak yuvalarında geçirmesi bekleniyor. Hayalleri gerçekleştirmekten keyif duyulan süreçte, mutlu ve huzurlu yuvalar inşa eden Kocasinan Belediyesi, proje hakkında detaylardan bahsetti.

Kayseri Kocasinan’da 825 yeni konut

Kentsel dönüşüm projelerinin belediyelerce üstlenildiği Türkiye genelinde adını sıkça duyduğumuz Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde teslimler gerçekleştirildi. Toplamda 825 yeni konutun dönüşümle vatandaşlara kazandırıldığını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’nin ilçe belediyeler ölçeğinde yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinin en büyüğünü tamamladıklarını belirtmiştir. Bu durumdan son derece memnun olduğu görülen başkan, Kayseri Kocasinan’a yapılan proje hakkında detay verdi. İlçenin güzelleşmesi adına yapılan dönüşüm projesinin en önemli çalışmalardan biri olduğunu vurgularken, konutların tamamen sosyal odaklı olduğunu aktarmıştır. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışma alanının toplamda 4 milyon 207 bin 873 metrekare alana eşit olduğu görülürken; belediye tarafından yapılan projelendirme aktif olarak 1 milyon 500 bin metrekarede devam ediyor.

Şehre yeni bir yüz kazandırılacak

Kayseri Kocasinan’da devam eden çalışmaların yoğunluğuna dikkat çeken Çolakbayrakdar, şehri yenilemek ve yeni bir yüz kazandırmak istediklerinden söz etti. İlçe sakinlerinin daha mutlu ve huzurlu yaşayabilmesi adına gerçekleştirilen dönüşüm projeleri, Kocasinan’da daha modern binalar anlamına da geliyor. Bölgede çok hızlı bir şekilde konutların yükseldiğini aktaran başkan, dönüşümün sonucunda özellikle çocuklar ve gençlere çok daha iyi, güzel şartlarda yaşayacakları bir alan bırakma isteklerinin olduğunu ifade etti. İlk hedef şu an aktif olarak devam eden tüm projeleri tamamlamak ve Kayseri Kocasinan’da baştan aşağıya bir yenilik yapmaktır. Yapılan hizmetlerin bugüne kadarki tek amacı ise ilçe sakinlerinin yaşam koşullarını düzeltmek ve refah düzeyini arttırmak. Bu nedenle projeler askıya çıkarılmadan, her zaman daha iyisi için çalışmalar sürecek.

Proje hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için tıklayınız.

Exit mobile version