Kategoriler
Proje Haberleri

Kayseri’ye yeni proje: Floranka

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Anka Bina Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Floranka konut projesi, toplam 16 bin 268.29 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede, toplam 4 adet konut bloğu bulunuyor.

Floranka konut projesi daire sayısı

Anka Bina Floranka konut projesinde, toplam 112 adet daire yer alıyor. Projedeki bloklar, zemin+14 kat olarak tasarlanmış durumda bulunuyor. Projedeki odalar, geniş bir yapıda inşa ediliyor.

Floranka Kayseri konut projesinde yer alan tüm daireler, 4+1 tipte tasarlandı. Projedeki konutların büyüklükleri de standart olarak 220 metrekare olarak belirlendi.

Kayseri şehrinde hayata geçirilen konut projesinin Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Projede yaşam ise 2021 yılının nisan veya mayıs aylarında başlayacak.

Floranka Kayseri konut projesi fiyatları

Fiyatları henüz açıklanmayan konut projesinden, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Floranka konut projesi, zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, dinlenme alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, kafe, sinema, kameralı güvenlik, şelale, kapalı otopark ve süs havuzu gibi birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Asansörlü projede, ebeveyn giyinme odası ve balkon da mevcut durumda. Projede elektrikli araçlar için şarj istasyonları da bulunuyor. Erciyes manzarasıyla ilgi çeken projede, ütü odası ve kış bahçesi de bulunuyor.

Floranka konut projesi nerede yükseliyor?

Floranka Konutları konut projesi, Kayseri’nin gelişen bölgelerinden birinde yükseliyor. Floranka konut projesi, Germir Mah. 1772. Sok. No: 12/1 38030 Melikgazi/Kayseri adresinde yer alıyor.

Floranka Evleri Kayseri konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0352 220 20 04 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.