Kategoriler
Emlak Haberleri

Kazancı Teras projesinde lüks villalar satışta

Kazancı Teras konut projesi yaşam alanında birbirinin manzarasını kesmeyen konutları sizlere vaat ediyor. Bitek Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar için toplamda 2 bin 755 metrekare alan kullanılmıştır. Teslim tarihinin Ekim 2019 olarak belirlendiği projede hemen teslim ile evinizde huzur dolu günlere başlayabilirsiniz.

Kazancı Teras proje özellikleri

En değerli mimar ve mühendislerin katkılarıyla hayat bulan konut projesi Bursa şehrinde sizleri bekliyor. Merkeze, İnegöl merkeze, Yenişehir Havalimanı’na ve İstanbul bağlantılı çevreyoluna en kısa zamanda ulaşabileceğiniz bir konumda yükseldi. Proje 4 bin metrekare arsa alanına sahip olmasına karşın bunun 2 bin 755 metresini sadece inşaat alanı için kullanmıştır. 8 blok olarak tasarlanan konutlar toplamda 14 adet lüks villalardan oluşuyor.

2+1 tek villa katı ve 5+1 tripleks villa çeşitleri bulunan konut projesinde; tripleks villa 9 adet, tek katlı villa ise 5 adet olarak belirlenmiştir. 24 saatlik aktif güvenlik hizmeti aynı zamanda güvenlik kameraları ile destek sağlıyor. Birbirinden şık tasarımların oluşturulabileceği yeşil peyzaj bahçeler alıcısının zevkine bırakılmıştır.

Kazancı Teras projesi sosyal alanlar içerisinde alıcısını Türk hamamı ve sauna ile karşılıyor. Kapalı otopark bulunan villalar ayrıca ses ve ısı yalıtımlı olarak sağlamlaştırılmıştır. Konut projesinde hayata geçirilen villalar 8 blok üzerinden A-B-C-D-E-F-G ve H olarak ayrılmış; A-B-C tipi 2+1 tek katlı villa tasarımına uygun hale getirilmiştir. D-E-F-G ve H tipi ise 3+1 tripleks villalara ayrıldı.

Projede sahip olunan imkanlar

Bahçenizde yer alan alanı kendinize uygun bir biçimde hobi alanı yaratabilirsiniz. İsteğe göre organik ürünlerin yetişmesine uygun elverişli toprak mutfağınızın pazarı olabilir. Ev içerisinde yer alan detaylı mimari sayesinde lüks ve konfor bir arada. Sinema sisteminin kullanıldığı salonda ailenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Altın görünümlü tasarımıyla ön plana çıkan banyosunda ayrıca bir jakuzi bulunuyor. Hidroterapi ve hidromasaj uygulamasının kolayca yapılabileceği alanda kan dolaşımınız gerekli hıza kavuşacak.

İnsana aradığı rahatlığı ve sakin anları veren saunalar sayesinde vücudunuz kadar ruhunuz dinlenebilir. Salon tasarımında yer alan şömine ise sizlere dört mevsim ayrı bir hava katmaya yardımcı oluyor.  Kazancı Teras ile ayrıca Tabiat Binicilik Merkezi’nde Binicilik Kulübüne katılabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızın eğitim alabileceği Pony Club sınıfları bulunmakta.

İletişim: (0224) 376 1919