Kategoriler
Toki Haberleri

Keçiören’de Millet Bahçesi’nin İhalesi 31 Ağustos’ta

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Ankara’nın en büyük millet Bahçesi’nin Keçiören’e inşa edileceğini belirtmiştir. Aynı zamanda ihalesinin 31 Ağustos’ta yapılacağını söylemiştir. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankara’nın en büyük millet Bahçesi’nin Keçiören’e inşa edileceğini söylemiştir. Ayrıca Keçiören’de Millet Bahçesi’nin ihalesi 31 Ağustos’ta yapılacağını belirtmiştir. Bu şekilde Başkan Altınok konuyla iltgili açıklamalarda bulunmuştur. Sayın Murat kurumun ilçemizi ziyareti sırasında hayata geçirmeyi planladığımız projelerle ilgili istişarelerde bulunduk. Şeklinde bir açıklamada bulunmuştur.

31 Ağustos’ta İhale ile Birlikte Millet Bahçesi Yapımı Başlayacak

Turgut Altınok Ankara’nın en büyük millet bahçesinin Keçiören’de inşa edileceğini söylemiştir. Ayrıca ihalesinde 31 Ağustos yapılacağını açıklamıştır. Keçiören Belediye Başkanı olan Turgut Altınok’un Ankara’nın en büyük millet bahçesinin Keçiören’e inşa edileceğini belirtmiştir. Bu ihalenin de 31 Ağustos’ta yapılacağını belirtilmiştir. Bu konuya ilişkin açıklamalarda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat kurum ile bu konu hakkında detaylı bir biçimde konuştuklarını belirtmiştir. Ankara’ya nefes aldıracak millet bahçemiz için 31 Ağustos’ta yapılacak ihale ile birlikte ilk kazmayı vuracaklarını belirtmiştir.

Keçiören’de Millet Bahçesi’nin İhalesi Yapılıyor

Yatırım değeri 70 milyon olan bu millet bahçesi ile ilgili ihale gerçekleşecektir. Keçiören Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın iş birliğiyle yürüteceği bu çalışma oldukça ilgi çekmektedir. Büyük bir dinlenme alanının başkentte kazandıracaklarının da altını çizmektedirler. Bu konu hakkında Altınok Ankara’ya Atatürk Orman çiftliğinden daha büyük bir yeşil olan kazandırmış olacağını belirtmiştir. Bu projede Ankara’ya nefes aldıracak çok büyük bir akciğer olacağını ve en büyük millet bahçesinin de Keçiören’de yapılacağını belirtmiştir. Şehrin bir cazibe merkezi haline getirecek bu proje Bağlum bölgesinde gelişmesi için büyük bir önem taşıdığı da bilinmektedir. Yıl sonuna kadar bu proje tamamlayarak yatırım değeri yaklaşık 70 milyon olan eser hizmete açılacaktır.

Bu şekilde yeni millet bahçesi projesi ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi sahibi olunabilir. Bu konu hakkında yapılan açıklamalar toplantılar ve ihaleye detaylı bir biçimde takip edebilir. 31 Ağustos’ta yapılacak olan ihalenin ardından yapılan açıklamalar hakkında da bilgi edinebilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…