Kategoriler
Proje Haberleri

Kefeliler Cadde Rezidans satışları devam ediyor

Kefeliler Cadde Rezidans projesi lüks dış yapısı ve konforlu özellikleriyle sizleri bekliyor. Edirne Uzunköprü’de bulunan proje Kefeliler İnşaat LTD. ŞTİ. tarafından hayata geçirilmiştir. Satışa sunulan 1 artı 1, 2 artı 0 ve 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimiz devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje modern mimari tasarımı ve konforlu yapısıyla dikkat çekmektedir. Projede bulunan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekare ile 75 metrekare arasındadır. 2 artı 0 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekare ile 85 metrekare arasındadır. Bunun yanı sıra 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 95 metrekareden başlamaktadır. Dairelerin özellikleri ise yeni deprem yönetmeliğine uygun statik yapısı bulunmaktadır. Ayrıca duvarları kara sıva ile yapılmıştır. Isı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark bulunmaktadır.

Kefeliler Cadde Rezidans konumu ve fiyatları hakkında

Proje Edirne’nin Uzunköprü İlçesi Muradiye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca söz konusu olan proje çarşı merkezinde bulunmaktadır.

Satışa sunulan konutların fiyatları daire tipine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Büyüklüğü brüt 60 metrekare olan 2+0 dairelerin fiyatları 350 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklüğü brüt 78 metrekare olan 2+0 tip dairelerin fiyatları ise 370 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (542) 260 81 85 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…