Kategoriler
Proje Haberleri

Keleş Center Airport fiyat bilgisi

İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan Küçükçekmece ilçesinde, Keleş İnşaat ve Mese İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi, toplam 21 bin 228 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

3 blokta toplam 498 rezidans, 220 ofis ve 52 mağazadan oluşan konut projesinde, 1+1 ve 2+1 ve 3+1 tipte daireler mevcut durumda. Konut projesindeki rezidansların büyüklükleri, 64 metrekare ila 145 metrekare arasında bulunuyor. Konut projesinin Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Keleş Center Airport konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 860 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 370 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Projede 0 peşinat verip 120 ay vade ve 40 ay şirket bünyesinde vade farksız ödeme yaparak konut sahibi olunabiliyor.

Keleş Center Airport konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok fazla sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı var.

Asansörlü olan konut projesinde merkezi ısıtma sistemi tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin konumu

Merkezi konumlu proje, toplu taşıma olanaklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. E-5 Otoyolu’nun bitişiğinde yükselen konut projesi; Fuar merkezi, Basın Ekspres yolu, 2. ve 3. Köprü bağlantı yollarına kolayca ulaşım sağlanabilen bir konumda.

Proje, TEM-Basın Ekspres-Havalimanı hattı ile E-5- Ataköy-Sefaköy bandının kesiştiği lokasyonda inşa ediliyor.

Keleş Center Airport konut projesi, Malazgirt Cad. Küçükçekmece/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 4 555 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün.