Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Keleş Center Airport’ta sıfır peşinatla

Keleş İnşaat ve Mese İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi’nde hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde projesinde peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

21 bin 288 metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilen Keleş Center Airport projesi 3 blokta toplam 498 adet daire, 220 adet ofis, 52 adet mağazadan meydana geliyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumda yer alan Keleş Center Airport projesinin 2019 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

1+1, 2+1 tipindeki dairelerin yer verildiği Keleş Center Airport projesinde daire alanları ise 64 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.

Keleş Center Airport projesinde yer alan 1+1 daire fiyatları 360 bin TL’den, 2+1 daire fiyatları ise 460 bin TL’den başlıyor.

Keleş Center Airport projesinde hiç peşinat ödemeden 120 aya varan vade ve farklı faiz oranları ile daire sahibi olabiliyorsunuz. Projede ayrıca firma bünyesinde 40 ay vade ve yüzde sıfır faiz oranı ile daire sahibi olmak mümkün.

Keleş Center Airport projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, yürüyüş parkuru, cafe, restoran, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 4 555