Kategoriler
Proje Haberleri

Keleşoğlu Feza Sitesi hemen teslim

Keleşoğlu İnşaat’ın katkılarıyla ortaya çıkan Keleşoğlu Feza Sitesi konut projesi hemen teslim ile fırsatları alıcısına sunuyor. 15 katlı iki bloktan oluşan konut projesinde toplam daire sayısı 118 olarak belirlidir. 35 yıllık firma deneyiminden yararlanmak istiyorsanız, İstanbul Erenköy’de hemen teslimle sahip olabileceğiniz daireler sizleri bekliyor.

Keleşoğlu Feza Sitesi projesi konut seçenekleri nelerdir?

15 katlı iki bloktan meydana gelen binalar, toplamda 118 kişinin hizmetine açılmıştır. Zemin üstünde her katta 4 dairenin sizleri karşıladığı proje; daire seçeneklerini 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon arasında karar kılmıştır.

2 oda 1 salon dairelerin metrekareleri 89,26 ila 95,23 olarak değişmektedir.

3 oda 1 salon dairelerin metrekareleri 106,64 ila 110,99 olarak değişim göstermektedir.

Proje özellikleri nelerdir?

Kentsel dönüşümde ilk proje olarak ortaya çıkarılan iki bloktan oluşan bu yapılar site özelliğindedir. Ailelerin hayat kurmak için can atacağı site, 3 bin 200 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çekiyor. Ayrıca içinde botanik bahçesine sahip olan bu dönüşüm doğa sevenleri ortak noktada buluşturacak.

Çocuk oyun alanlarının bulunduğu projede, kişilerin site içerisinde güven dolu bir gün geçirebilecekleri teminatını veren kameralı güvenlik sistemleri dahil edilmiştir. Kapalı otoparkın bulunduğu bir diğer avantaja bina iç özellikleri eşlik etmeye devam ediyor. Deprem yönetmeliğine uygun, zemin etüdü tamamlanmış projede hidrofor, su deposu, jeneratör ve asansör bulunuyor.

Ayrıca merkezi ısıtmanın sağlandığı bölgede ısı pay ölçer her dairede bulunmaktadır.

Sosyal donatıları nelerdir?

E-5 otoyoluna yakınlığı, Bağdat Caddesi ve sahile yürüyüş mesafesinde oluşu kazandırmaya devam etmektedir. Toplu taşıma araçlarını rahatlıkla bulabileceğiniz bir konuma sahip site; okul, hastane, alışveriş merkezleri gibi pek çok donatıyı çevresinde bulunduruyor.

Keleşoğlu Feza Sitesi projesinde fiyatları nelerdir?

Metrekare fiyatını 7 bin 700 TL’den açan konutlar fiyat aralığını 990 bin TL ile 1 milyon 275 bin TL arasında tutmuştur.

Detaylı Bilgi için:

0216 368 25 50