Kategoriler
Proje Haberleri

Kemer City nerede

Zonguldak şehrinin Ereğli ilçesinde Kemer City isimli proje hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Falım İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Projede satışlar tüm hızı ile devam etmekte.

Dört bloktan meydana gelen projede bloklar A Blok, B Blok, C Blok ve D Blok olarak adlandırıldı. Proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu kapsamda da bahsi geçen proje bulunduğu bölgedeki alıcılar için, beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı yaşayan alıcı ve yatırımcılara hemen teslim imkanı sağlıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje on katlı bloklardan oluşmakta. Projede toplamda 110 adet konut yer alıyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede bulunan konutlar Kırmacı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden oluşacak şekilde planlandı. Bahsi geçen projede bulunan konutların büyüklükleri de bu şekilde ayarlandı. Projede yer alan konutlar 1+1 ve 3+1 daire tipinde olacak şekilde hayata geçirildi. Kemer City projesindeki 1+1 konutlar 75 metrekare büyüklüğe sahip. Proje kapsamında inşa edilen 3+1 daire tipindeki konutlar ise 145 metrekare olacak şekilde tasarlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konut büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde belirlendi. Kemer City projesinde yer alan 1+1 daire tipindeki konutlar 145 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan 3+1 konutlar ise 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Satılık olarak projede yalnızca 8 adet konut kaldı.

Projede bulunan konutlara taksitlendirme seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda alıcı ve yatırımcılarını bekliyor.

Telefon: 0 372 322 90 26