Kategoriler
Proje Haberleri

Kemerburgaz Gökalp Residence satışları devam ediyor

Gökalp İnşaat firması tarafından Eyüpsultan konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu Kemerburgaz Gökalp Residence projesinde daire satışlarına başlanmıştır. Kemerburgaz Gökalp Residence, Eyüpsultan’ın yükselen mimarisi hizmet için ev sahiplerini bekliyor.. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Eyüpsultan İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yükselen Kemerburgaz Gökalp Residence projesinde iç mekanda geniş hacimli konfor ve estetikte farklı ihtiyaçlara uygun tasarlanmış 2+1 ,3+1 ve bahçe katı daire seçeneklerinin toplam 24 daire ve 2 bloktan oluşmaktadır. Gökalp residence konut projesindeki konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. 4 bin 423 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve sosyal alanlar yer almaktadır.

Kemerburgaz Gökalp Residence sitesi bulunduğu konum itibari ile toplu taşıma duraklarına, okul, market, eczane ,sağlık kuruluşlarına ve yeni açılacak olan Gayrettepe -İstanbul havalimanı metrosuna yürüme mesafesindedir.

Kemerburgaz Gökalp Residence projesinde yer alan dairelerde her daire için iki araçlık kapalı otopark, çocuk oyun parkı , yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Ayrıca dairlerde özel tasarım mutfak, ankastre mutfak, görüntülü intercom sistemi, merkezi uydu sistemi yer almaktadır. Bunların yanı sıra ayrıca fiber internet alt yapısı gibi bir çok özellik yer almaktadır.

Binalarda asansör, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, güvenlik, kapalı otopark, merkezi ısıtma sistemi, su deposu mevcuttur. 3 bin metrekaresi peyzaj ve yeşil alana ayrılan projede kapalı otopark, yer almaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, güneşlenme alanları, kamelya bulunmaktadır. Bunların dışında yine projede seyir ve dinlenme alanları, 7 / 24 güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Kemerburgaz Gökalp Residence fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. İstanbul çevresi gerek konumu ve şık dizaynı göz önünde bulundurulması tavsiye edilmektedir.

Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 1.180.00 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

92 metrekare brüt alana sahip olan 2+1 tip daireler 1.200.00 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

155 metrekare brüt alana sahip olan 3+1 tip daireler 1.650.00 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Kemerburgaz Gökalp Residence projesinin Temmuz ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Gökalp İnşaat firması tarafından Eyüpsultan konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

  • İş      0 (212) 360 18 07
  • Cep   0 (543) 401 84 33

Diğer konut projeleri için tıklayınız