Kategoriler
Proje Haberleri

Kemerville projesine yoğun ilgi

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz’da, Gün İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kemerville projesinde, 40 bahçe ve çatı dubleksinden büyük kısmı satıldı.Projede kalan son 5 çatı dubleksi, yüzde 15 indirimle sahiplerini bulacak.

İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve metroya yakın konumdaki projede;130 metrekare ila 184 metrekare arasında büyüklüğe sahip, 40 tane 2+1, 3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi bulunuyor. Projedeki konutların tümü orman manzaralı.

Yüzde 70’ini yeşil alanların oluşturduğu proje, şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta bulunuyor. 3 katlı bloklardan oluşan proje; okul, hastane, restoran ve kafelere oldukça yakın bir konumda yükseliyor.

5 bin metrekare arsa inşaat alanına sahip projede toplam 8 blok bulunuyor. Gayrettepe-Kemerburgaz-Göktürk metro durağına yakın konumdaki proje, İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 15 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Projede açık yüzme havuzu, otopark, sosyal merkez, yürüyüş parkuru, fitness center, sauna ve yeşil alanlar gibi sosyal donatılar mevcut.