Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kent İncek projesinde satılık daireler

Besa İnşaat’ın yürüttüğü kooperatif projesi olan Kent İncek, 36 katlı 7 blok içerisinde 604 adet daireyi barındırıyor. Görgülü Sokak’ta inşa edilen proje, yaklaşık 54 dönümlük arsa alanı üzerinde bulunuyor. Şehir merkezine ve alışveriş merkezlerine kolay erişim imkânı sunan projedeki 33 metrekare büyüklüğüne sahip bölümde, rekreasyon alanı bulunuyor.

Açık otoparkı ve kapalı otoparkı bulunan projeye Mogan Gölü’nün manzarası eşlik ediyor.

Şirketin kurduğu Konut Yapı Kooperatifiyle hayata geçirilen Kent İncek projesinde 33 metrekare büyüklüğündeki alana sosyal donatılar hizmet veriyor. Süs havuzu, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahası bulunuyor. Projede, ayrıca, spor merkezi ve kapalı yüzme havuzu da bulunuyor. 

Kent İncek projesinde daire seçenekleri

Başkent’te bulunan Kent İncek projesindeki 1 oda ve 1 salon tipindeki daireler net 61,51 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler net 99,91 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Projedeki 2,5+1G tipindeki daireler net 117,34 metrekare büyüklüğünde, 3,5+1 tipindeki daireler net 139,9 metrekare büyüklüğünde, 4,5+1 tipindeki daireler net 196,98 metrekare büyüklüğünde sunuluyor.

Projedeki 1+1 ve 2+1 daire tipleri haricindeki konut tiplerinde ortalama 14 metrekare büyüklüğünde kış bahçesine yer veriliyor. Ayrıca, bu dairelerde vestiyer odası da bulunuyor. Konut Yapı Kooperatifinden konut satın alanlar yüzde 25 peşinat ödedikten sonra geri kalan borç aylık düzenli taksitlere bölünüyor. Ayrıca, üç yıl süreyle, yılda bir kere olmak kaydıyla ara ödemeler isteniyor. Projedeki dairelerde merkezî ısıtma sistemi bulunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

İncek semtinde bulunan proje, Hacettepe Üniversitenin Beytepe Kampüsü’ne, Mogan Gölü’ne ve Gölbaşı’na yakın mesafelerde bulunuyor. Atılım ve Ufuk üniversitelerine de kolay ulaşım imkânı sunan Kent İncek projesinden; İncek Bulvarı, Eskişehir Yolu veya Çevre Yolu aracılığıyla şehir merkezine kolayca erişilebiliyor.

İncek Yolu, Görgülü Sokak, İncek / Ankara açık adresinde bulunan proje hakkında detaylı bilgiye “0 (312) 906 06 90” numarasından ulaşabilirsiniz.