Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Kayapa banka kredisine uygun

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, yeni gelişmekte olan bölgelerden Kayapa Çamlık’ta, Kent İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Kent Kayapa konut projesi, toplam 6 bin 700 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

Toplam 4 adet bloktan meydana gelen konut projesinde, 52 adet daire ve 10 adet dükkân mevcut durumda. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesinde, 3+1 ve 3+1 dubleks tipte daireler bulunuyor. Konut projesindeki bloklar, 6 katlı olarak tasarlandı. Projenin inşaat aşaması tamamlanmış durumda.

Yüzde 80’i satılan konut projesindeki 3+1 tipteki daireler brüt 150, net 130 metrekare, 3+1 dubleks tipteki daireler ise brüt 195, net 156 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Kent Kayapa projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları, 380 bin TL ila 460 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki tüm daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Konut projesinde inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yapabilmek mümkün.

Kent Kayapa projesi sosyal donatıları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik ve kameralı güvenlik gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Asansörlü ve jeneratörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Intercom sisteminin de bulunduğu konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Konut projesinin 3 bin 600 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı.

Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken konut projesindeki dairelerin 12’si dubleks olarak tasarlandı. Konut projesi, konforu ve lüksü bir arada sunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Bursa’nın en yeşil ve güzel bölgelerinden Kayapa Çamlık’ta yükseliyor. İzmir yoluna ve otobana oldukça yakın konumda yükselen Kent Kayapa konut projesi, Kayapa Mah. Beyaz Cad. Nilüfer/Bursa adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0224 443 23 33 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.