Kategoriler
Emlak Haberleri

Kent Konut A.Ş tarafından sağlık çalışanlarına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Pandemiyle mücadelede en ön sırada mücadele eden sağlık çalışanlarına 500 konut yapacak. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut A.Ş. aracılığıyla Kartepe Kent Meydanı’nda yapılması beklenen sosyal konut projesinin detayları belirlenmiştir.

Kent Konut A.Ş. Güvencesi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, dünyada etkisi altına alan Pandemiyle ön sıralarda mücadele eden sağlık çalışanlarına 500 konut yapılacağı haberini vermişti. Sağlık çalışanlarına vefa için yapılması beklenen konutların detayları belirlenmiştir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kent Konut A.Ş. aracılığıyla konutlar Kartepe Kent Meydanı bölgesinde yapılacaktır.

Toplantı Yapıldı

Kent Konut Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıda proje detayları incelenmiştir. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal katılmıştır. Ayrıca İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan katılmıştır. Bunun yanı sıra Kent Konut Genel Müdürü Erhan Coşan, projenin detaylarını yaptığı sunumla açıklamıştır.

Sağlık Çalışanlarına Vefa

Yapılan toplantıda Kartepe’de yapılacak olan sağlık çalışanlarına özel projenin tüm detayları belirlenmiştir. Ayrıca ödeme koşulları masaya yatırılmıştır. Covid-19 salgınının bütün yükünü omuzlayan ve kendi sağlıklarını düşünmeksizin çalışan sağlık çalışanlarının katılım sağlayabileceği proje 502 konuttan oluşmaktadır. Ayrıca bu konutlar 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipleri ile satışa sunulacaktır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…