Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kent Millet Konakları’nda satışlar başladı

İki konut bloğundan meydana gelen Kent Millet Konakları projesinde toplam 26 adet 3+1 tipindeki daireler yer almaktadır. Projede dairelerin dışında ayrıca 5 tane de ticari üniteye yer verilmektedir.

Modern ve nitelikli bir proje olarak inşa edilen Kent Millet Konakları projesinde depreme dayanıklı, tam otomatik krom asansör sistemli ve profesyonel çatı ve temel yalımı bulunmaktadır. 24 saat güvenlik sisteminin yer aldığı projede renkli ve görüntülü diafon sistemi yer alırken bina girişleri ise kontrollü olarak yapılmaktadır.

Kent Millet Konakları projesinde yer alan 3+1 dairelerin bir kısmı ise dubleks 3+1 dairelerden meydana gelmektedir. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 195 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiyor.

2019 yılı Temmuz ayı içerisinde tamamlanması ve teslim edilmesi beklenen Kent Millet Konakları projesindeki dairelerin fiyatları 325 bin TL’den başlıyor.

Kent Millet Konakları projesinde ticari ünitelerin fiyatları ise 340 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 50 peşinat ödeyerek kalan tutar için banka kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Tel: 0224 443 23 33