Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Park Evleri nerede yükseliyor?

İzmir’in Ulukent ilçesinde, Kızılelma İnşaat ve Aydemir İnşaat firmaları imzasıyla hayata geçirilen Kent Park Evleri konut projesi, toplam 14 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 288 adet daireden meydana gelen konut projesinde; 2+1 tipte ve 3+1 tipte konut tipleri bulunuyor. Konut projesindeki 3+1 daireler, açık mutfak tipinde ve kapalı mutfak tipinde olmak üzere ikiye ayrılıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler 90 ila 93 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip durumda. Projedeki 3+1 kapalı mutfak daireler 115 ila 120 metrekare, açık mutfaklı olan daireler ise 90 ila 93 metrekare arasında büyüklüklere sahip.

Konut projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Kent Park Evleri konut projesi fiyat listesi

Satılık 75 adet dairenin bulunduğu konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 350 bin TL ila 390 bin TL arasında fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 435 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat verip kalan kısım için 36 ay vadeli ödeme planı oluşturabilmek mümkün.

Kent Park Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve golf alanı gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumdaki konut projesinde merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Konut projesinde yerden ısıtma sistemi ve dairelerde ısı pay ölçer de mevcut.

Hobi odası da bulunan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. Konut projesinde akıllı ev sistemleri de bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Kent Park Evleri konut projesi, 30 Ağustos Mah. 3. Cad. Ulukent/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0232 329 11 88