Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Park Lüleburgaz Lüks Daireleri Alıcılarını Bekliyor

Konut projesi Çavdar İnşaat ve Sürücü İnşaat ortaklı tarafından hayata geçirilmektedir. Lüleburgaz’ın en nezih semtinde, Zafer Mahallesinde konumlandırılmış olan Kent Park Sitesi’nde 1+1 ve 2+1 ultra lüks daireler alıcılarıyla buluşmayı bekliyor. Gerek dış görünümü gerek konumu ile Zafer Mahallesi sınırlarında modern görünüş ve kaliteli duruşu arttıran Kent Park Lüleburgaz dairelerinin satışları devam etmektedir. Peki ya bu dairelerin özellikleri neler? Projenin özellikleri neler? Siteyi bu kadar çekici yapan özellikleri neler? İşte projenin lüks daireleri hakkında tüm detaylar…

Projenin Öne Çıkan Özellikleri Neler?

Işıklandırması, mimarisi ile oldukça modern bir duruş sergileyen Kent Park Lüleburgaz projesi Lüleburgaz en nezih, sakin ve tercih edilen semtinde konumlanmış, Zafer Mahallesi’nde kendini ön plana çıkarmıştır. Sahip olduğu yüzme havuzu, en alt katında bulunan otoparkı, çocuklu aileler için büyük avantaj olan çocuk oyun parkı ve sağlam güvenlik sistemleri, yeşil bahçesi ile çok beğenilmektedir. Dış mimarisinin modern görüntüsü yanı sıra içeriden incelendiğinde de özel kaplamaları, mermer detayları ile Kent Park Lüleburgaz lüks dairelerini beğenmek kaçınılmaz bir hal alıyor. Konumsal olarak değerlendirildiğinde Hükümet Konağı ve Doğa Koleji arasında yürüme mesafesi kadar uzaklık olup Mustafa Kemal Bulvarı ile de komşudur.

Lüks Dairelerin İç Özellikleri Neler?

Ultra lüks Kent Park Lüleburgaz projesinde alıcısını bekleyen 1+1 ve 2+1 olmak üzere 2 adet daire bulunmaktadır. Ayrı ayrı fiziksel özelliklerine gelmeden önce her ikisinin ortak olan ve içine eşsiz görünüm kazandıran özelliklerinden bahsedelim. Dairelere geçişi sağlayan kapalı otoparkı, dış mimariyi tamamlayan balkonları, günümüz mutfaklarının olmazsa olması 3’lü ankastre seti, Çim Stone mutfak tezgahı ve dolapları, daire içinde lake kapıları, güvenlikli siteye yakışır şekilde çelik iç kapısı, 1.sınıf lamine parke ve seramikleri ile 1.sınıf çift katlı ısı camı, 1. Sınıf vitrifiyeleri, kapı çalma durumunda geleni görebilmeyi sağlayan görüntülü diyafonu ile her iki daire de görenleri kendine çektiği gibi özellikleri duyanları da kendine bağlamaktadır. Ayrıca tüm bunların yanı sıra Kent Park Lüleburgaz projesinin %75 kadarı yeşil alandan oluşmaktadır ki bu da yeşil alan görmeye hasret olan insanlar için paha biçilemezdir.

Daire Özellikleri Nelerdir?

1+1 lüks dairenin net olarak 60 metrekare büyüklüğünde 4 katlı binanın 3.katında yer almaktadır. Söz konusu dairenin bir adet banyosu mevcuttur.  Brüt 60 metrekare 1+1 daire fiyatları 360 bin TL’den başlıyor. 2+1 lüks daire ise net 102 metre olup 2.katta yer almaktadır. Bu dairelerin fiyatları ise 560 bin TL’den başlamaktadır. Daha detaylı bilgiler ve görüşmek için ise 0 (288) 412 54 64 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…