Kategoriler
Proje Haberleri

Kent Yalı Lapseki fiyat listesi

Bey Yapı İnşaat imzası ile Kent Yalı Lapseki projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Çanakkale ilinin Lapseki ilçesinde inşa ediliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Projenin bu yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Proje, bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Bu sayede de proje bölgedeki daire ihtiyacına yanıt vermesinin haricinde dükkan ihtiyacını karşılayacak şekilde inşa ediliyor demektir. Birçok bloktan meydana gelen projede bloklar üç katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje kapsamında inşa edilmekte olan projelerden satılık olarak yalnızca 20 konut bulunuyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Proje, Cumhuriyet Mahallesi, Namık Kemal Caddesi’nde konumlandırılmış durumda. Lokasyonu itibariyle dikkat çeken Kent Yalı Lapseki projesi caddeye olan yakın konumu ile alıcıların ilgisini görüyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Daire tiplerine göre de iki farklı büyüklükte planlanmış durumdalar. Kent Yalı Lapseki projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar 98 metrekare olarak tasarlanmış durumda. İnşa edilmekte olan projede bulunan 3+1 konutlar ise 115 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta. Proje, butik bir proje olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Kent Yalı Lapseki projesinde bulunan 2+1 daire tipindeki konutlar 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan daire ve dükkanların çalışmalarının 2019 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0286 316 03 22 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.