Kategoriler
Proje Haberleri

Kentpark Plus Akçakoca projesi birçok daire seçeneğine sahip

Kentpark Plus Akçakoca konutları Altın Sarar şirketi tarafından inşa edilmektedir. Bu firmanın, inşaat sektörü ile birlikte kuyumculuk sektöründe de önemli başarıları mevcuttur. Hayata geçmiş olan konut projesinde ise çok sayıda daire seçeneği vardır. Şu an satışa çıkmış olan ve sahiplerini bekleyen daireler, brüt – net büyüklüklerine göre şöyle sıralanabilir:

  • 1 + 1 Odaya sahip daireler: 65 – 55 metrekare
  • 3 + 1 Odaya sahip daireler: 130 – 105 metrekare
  • 4 + 1 Odaya sahip dubleks daireler: 185 – 179 metrekare
  • 5 + 1 Odaya sahip dubleks daireler: 280 – 200 metrekare

Bunlar gibi pek çok konut seçeneğinin yer aldığı proje oldukça gelişmiştir. Her bütçe seviyesine uygun olarak tasarlanan daireler oldukça sağlamdır. Laminant, granit, parke, PVC doğrama vs. gibi tüm yapı ürünleri piyasadaki en kaliteli ürünlerdir. Ayrıca site olanakları arasında güvenlik hizmeti, spor salonu, yüzme havuzu ve araç park yerleri bulunur. Konutların teslimi ise 2022 yılından itibaren başlayacaktır.

Bu proje nerede gerçekleşmektedir?

Projenin hayata geçtiği arazi, Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri olan Düzce’dedir. Akçakoca’nın Hacı Yusuflar Mahallesi üzerinde yükselen konutlar Karadeniz Sahili’ne çok yakındır. Bununla birlikte proje alanı doğal dokusunu kaybetmemiş olan bir bölgededir. Ayrıca Birsen Güçlü Anaokulu, Bahaettin  Güçlü Ortaokulu, Akçakoca Devlet Hastanesi ve Faryan, Yukarı Mahalle, Korfa Camileri konutlara çok yakındadır.

Kentpark Plus Akçakoca satılık daire fiyatları ne kadardır?

Akçakoca satılık daire seçenekleri arasındaki Kentpark Plus Akçakoca konutları krediye uygun olmamaktadır. Fiyatlar ise daire türlerine göre şunlardır:

  • 1 + 1: 200 bin TL
  • 3 + 1: 380 bin – 440 bin TL
  • 4 + 1: 650 bin TL

Ayrıca tüm daire seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için; 0 532 633 50 80 numarası ile irtibata geçmek mümkündür.

Exit mobile version