Kategoriler
Proje Haberleri

Kentpark Villa Akçakoca satışları devam ediyor

Kentpark Villa Akçakoca konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Düzce’nin Akçakoca İlçesinde yükselen proje Altın Sarar İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Akçakoca İlçesi Hacı Yusuflar Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kentpark Villa Akçakoca kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar yerden ısıtma sistemi, şömine, bahçe terası, ebeveyn banyosu gibi olanaklara sahiptir.

15 adet villanın yer aldığı site içerisinde ortak yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası, otopark gibi olanaklar yer almaktadır. Akçakoca villa projesi kapsamında toplam 15 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villaların büyüklükleri brüt 350 metrekare ile 420 metrekare arasında değişmektedir.

Kentpark Villa Akçakoca konumu ve fiyatları hakkında

Kentpark Villa Akçakoca konut projesi, Akçakoca’da Hacı Yusuflar Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Düzce Merkeze 800 m, kumsala ise 350 m uzaklıkta yer almaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 350 metrekare alana sahip 4+1 tip villalar 1 milyon 550 bin TL,

400 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villalar 1 milyon 300 bin TL,

Brüt 420 metrekare alana sahip 4+1 tip villalar ise 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında takas alternatifi de sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0380 611 65 75 ve 0532 644 53 81 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…