Kategoriler
Proje Haberleri

Kepez Kumru Yaşam Evleri satışları devam ediyor

Kepez Kumru Yaşam Evleri projesini ilan olarak bizlere sunmaktadır. Çanakkale konut projesi Eviş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Kepez’de yer almaktadır. Konforlu ve özellikleri ile ilginizi çeken olan daireyi satışa çıkarmaktadır.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genel olarak projenin özellikleri bakımından ilgi çektiğini söylemek mümkündür. Çanakkale konut projesinde dört farklı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.  Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise brüt 65 metrekare ile 230 metrekare arasında değişmektedir. Bu evleri sizler inceleyerek seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Bu evin özelliklerinden biri çelik kapısı olmasıdır. Çeşitli özellikleri ile ilgi çeken bu evin duşa kabini vardır. Parke zemin kullanılan bu aynı zamanda modern tarzda döşenmiştir. Daire içerisinde asansör bulunmaktadır. Dairelerin dış yapısında hem ses yalıtımı hem de ısı yalıtımı mevcuttur. Açık ve kapalı olmak üzere 2 tane otopark mevcuttur. Sizler site içerisinde arabanızı istediğiniz zaman park edebilirsiniz. Oyun parkının da bulunduğu bu evlerde sizler veya çocuklarınız dilediği gibi vahşet geçmektedir.

Kepez Kumru Yaşam Evleri Konumu ve Fiyatı Hakkında Detaylı Bilgi

Bu proje sayesinde sizler istediğiniz yere kolay bir biçimde ulaşım sağlayabilirsiniz. Yürüme mesafesinde olan birçok yer mevcuttur. Hastane ve eczane gibi sağlığın öne çıktığı yerler yürüme mesafesindedir. Market, semt pazarı merkezi eve oldukça yakındır. Ayrıca ailenizle veya çocuğunuzla vakit geçirmek için parka yürüyerek gidebilirsiniz. Sizlere bu özellikler kolaylık sağlamaktadır. Şehir merkezine oldukça yakın olan bu evler aynı şekilde belediyeye de yakındır. Aynı zamanda ulaşım olana olarak Ana yola arabanızı çıkartmaktır bu şekilde kolay bir biçimde ulaşmak mümkündür. Otobüs durağı gibi ulaşım araçları kullanmakta mümkündür. Doğa ile iç içe olan bu evler size hem doğal hem ve şehir manzarası sunmaktadır. Aynı zamanda deniz manzarası da vardır.

Bu konut projesinde daire fiyatları, dairenin tipine  ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda projedeki satılık daire fiyatları 350 bin TL’den başlamaktadır.

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 350 bin TL’den başlamaktadır.

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 625 bin TL’den başlamaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır.

230 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşüneler için proje krediye uygun durumdadır.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (536) 443 82 18 numaralı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…