Kategoriler
Proje Haberleri

Kepez Tepe Evleri nerede

Zonguldak iline bağlı Ereğli ilçesinde Kepez Tepe Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Emir İnşaat imzası ile yaşama kazandırıldı. İnşaatı tamamlanan proje bu açından bulunduğu bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkıyor. Proje kapsamında inşa edilen konutlar böylece beklemek istemeyen ve özellikle zaman sıkıntısı olan konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da bulunuyor. Bahsi geçen projede ticari konutlar bloğun giriş katında bulunuyor. Kepez Tepe Evleri projesi bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra ticari konut ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmiş durumda.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve ticari konutlar tek bir bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Beş kattan meydana gelen proje bünyesinde 8 konut yer veriyor. Birçok açıdan alıcıların dikkatini çeken projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar isminden de anlaşılacağı gibi Kepez Mahallesi’nde hayata geçirildi. Bahsi geçen konutlar Prof. Muammer Aksoy Caddesi’nde bulunuyor. Kepez Tepe Evleri projesinde yer alan daireler Karadeniz bölgesinde, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesidne yaşama kazandırıldı.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde bir plandan meydana gelecek şekilde tasarlandı. Kepez Tepe Evleri projesinde bulunan daireler 3+1 konut tipinde hayata geçirildi. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 130 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların metrekare fiyatları 2 bin 115 TL’den başlıyor. Kepez Tepe Evleri projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar 275 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 532 655 86 78