Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Alaçatı Rezidans dairelerinin tapu teslimi Haziran ayında başlıyor

Kervancı Alaçatı Rezidans projesinin, isminden dolayı İzmir – Alaçatı’da hayata geçtiği sanılabilir. Fakat bu konutlar Tekirdağ’da yükselmektedir. Kervancı İnşaat tarafından inşa edilen bu daireler depreme dayanıklıdır. Zemin etüdü yapılmış olan proje alanı, çeşitli imkanlara sahip olması ile dikkat çekmektedir. Bu arsada yükselen 1 + 1 odalı dairelerin açık otopark, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor salonu ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanları mevcuttur. Site girişinde ise güvenlik kontrollü giriş bulunmaktadır. Etrafı duvarlarla çevrili olan bu sitenin konumu da yapı özellikleri gibi iyi durumdadır.

Merkezi konuma, sağlam yapıya ve konforlu özelliklere sahip Kervancı Alaçatı Rezidans, aynı zamanda uygun fiyatlı dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerde üçlü ankastre seti, klima, yalıtımlı pencereler, görüntülü diyafon sistemi ve kullanışlı vestiyer gibi demirbaşlar mevcuttur.

Bu proje nerede hayata geçmektedir?

Kervancı İnşaat, yeni projesini Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde hayata geçirmektedir. Şeyh Sinan Mahallesi’nin Cemal Gürsel Bulvarı üzerindeki proje alanı ilçe merkezine oldukça kısa mesafededir. Bununla birlikte Nene Hatun Anaokulu, Mehmet Rüştü Üzel Çok Programlı Anadolu Lisesi, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kıvanç Aile Sağlığı Merkezi ve pek çok market şubesi de buraya yakın olmaktadır.

Kervancı Alaçatı Rezidans satılık daire fiyatları ne kadardır?

Kervancı Alaçatı Rezidans satılık daire seçenekleri tamamen 1 + 1 dairelerden oluşur. Bu daireler krediye uygun olarak satışa çıkmıştır fakat takas yöntemi ile alınmaları mümkün değildir. Tekirdağ Çorlu satılık daire fiyatları ile aynı düzeydeki fiyat seçenekleri 245.000 TL’den başlamaktadır. Daha detaylı bilgi almak için şu numaralara ulaşmak mümkündür:

  • 0536 613 35 59
  • 0282 652 32 12