Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Parkorman 2 Çorlu satışları devam ediyor

Kervancı Parkorman 2 Çorlu projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 adet bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 12 adet bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 116 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekare olmaktadır. Projenin deprem etüdü ve yapı denetimi yapılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor salonu, hamam, sauna, çocuk oyun parkları , yürüyüş yolları, tenis ve basketbol sahaları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Yüksek güvenlikli çelik kapı, klima ve vestiyer gibi pek çok farklı özelliğe sahiptir. Engelliye uygun rampa girişi mevcuttur.

Kervancı Parkorman 2 Çorlu konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Zafer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Çorlu devlet hastanesi, Adliye Sarayı, Hükümet Konağı, okullar bölgesi ve Tema Ormanı’na yürüme mesafesindedir. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kervancı Parkorman 2 Çorlu fiyatları ne kadardır?

Kervancı Parkorman 2 Çorlu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55-60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 600 bin TL’den başlamaktadır. Brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 143 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 652 32 12 veya 0 (549) 548 79 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…