Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Ticaret Merkezi satışları başladı

Kervancı Ticaret Merkezi projesi eşsiz konumu ve her sektöre hitap eden iş yeri ve dükkanları sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu ticari proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin yapısı hakkında

Projede her sektöre hitap eden büyüklükte iş yeri ve dükkanlar bulunmaktadır. Çorlu’da yer alan bu ticaret merkezi içerisinde 15 adet blok yer almaktadır. Bu bloklar modern yapıda ve son teknolojiye uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca farklı kullanım seçeneklerine de uygun olacak biçimde planlanmıştır. 15 adet blokta toplam 296 adet sanayi dükkanı mevcuttur. Üstelik tüm dükkanlarda tır girişi bulunmaktadır. Girişlerin minimum kat yüksekliği 9 metredir. Projenin zemin etüdü yapılmış durumdadır. Bu ticari alanların 50, 100 ve 131 metrekare büyüklükte seçenekleri bulunmaktadır.

Kervancı Ticaret Merkezi konumu ve fiyatları hakkında

Kervancı Ticaret Merkezi projesi, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Şeyh Sinan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Çorlupark Sitesi karşısı, Bülent Ecevit Bulvarı ve Ali Osman Çelebi Bulvarına cephe olan benzersiz bir konuma sahiptir. Trafik ve ulaşım problemi yaşamadan iş hayatınızı yürütebilirsiniz.

Bu ticari alanların 50, 100 ve 131 metrekare büyüklükte seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 50 metrekare büyüklüğündeki iş yerinin fiyatları 525 bin TL’den satışa sunulmuştur. 100 metrekare büyüklüğündeki iş yerinin fiyatı 890 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 131 metrekare büyüklüğündeki iş yerinin fiyatı ise 1 milyon 700 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (555) 801 39 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…