Kategoriler
Proje Haberleri

Keskinler Tower Ereğli daireleri sahiplerini bekliyor

Keskinler Tower Ereğli projesinde 3+1 lüks daireler satışa çıktı. Keskinler İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kapsamında toplamda 32 daire satışta. Projede daire fiyatları neler? Proje kapsamında yer alan daireler konut kredisine uygun mu?

Keskinler Tower Ereğli daire seçenekleri

Proje kapsamında brüt 197 net ise 138 metrekare genişliğe sahip 3+1 daireler dikkat çekiyor. Projede daireler 17 katlı bina içerisinde konumlu. Merkezi ısıtma ile ısıtılan dairelerde balkon ve iki adet banyo mevcut. Bina zemini fore kazık sistemi ile güçlendirilmiş radyan temel üzerine inşa edilen proje ısı yalıtım ve su yalıtım sistemleri açısından da gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca dairelerde görüntülü diafon sistemi de mevcut durumda. Bina içerisinde çift asansör mevcut. Dairelerde kaliteli iç yapı malzemeleri dikkat çekiyor. Ayrıca dairelerde dekoratif mutfak dolabı, portmanto ve fransız balkon özellikleri de mevcut.

Keskinler Tower Ereğli sosyal özellikleri

Proje çarşıya yürüme mesafesinde yer alıyor. Zonguldak, Ereğli, Sarıkokmaz Mahallesi’nde konumlu projede çocuk oyun parkı ve şelaleler mevcut. Ayrıca voleybol sahası, basketbol sahası ve süs havuzlarına sahip projede kamelyalar da var. Bununla birlikte kendi otoparklarına sahip proje güvenlik kameraları ile de korunuyor. Proje konum itibariyle de market, semt pazarı, belediye ve eczane gibi merkezlere yakın konumda yer alıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede yer alan brüt 196 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 daireler 430 bin TL fiyat üzerinden satışta. Daire özelliğine bağlı olarak proje kapsamında daire fiyatları 620 bin TL’ye kadar yükselebiliyor. Bununla birlikte projede daireler konut kredisi kapsamına girmiyor ve görüntülü arama ile de gezilemiyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0372 316 23 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version