Kategoriler
Proje Haberleri

Keyvan Acrux Residence & Mall fiyat

Ankara şehrine bağlı olan Çankaya ilçesinde Keyvan Acrux Residencec & Mall projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Keyvan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projedeki konutların önümüzdeki yıl içerisinde alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da bulunuyor. Söz konusu proje üç bloktan meydana geliyor. Bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındıran proje, bu sayede bölgedeki konut ihtiyacında dairelerin yanı sıra dükkan ihtiyacını da karşılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Keyvan Acrux Residencec & Mall projesinde yer alan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların  büyüklükleri de konut tiplerine uygun olarak şekillenmiş durumda. Projede yer alan konutlar 2+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde planlandı. Söz konusu projede yer alan konutların büyüklükleri ise 113 metrekareden başlıyor. Projede yer alan en büyük konut ise 250 metrekare olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Keyvan Acrux Residencec & Mall projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 829 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 1 milyon 280 bin TL’den başlayacak şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan 5+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 650 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların satışları devam ediyor.

Söz konusu projede yer alan konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için taksitlendirme seçeneği ile ödeme yapmak mümkün.

Konutların 2020 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 47 61