Kategoriler
Proje Haberleri

Keyvan Acrux Residence & Mall hemen teslim

Ankara şehrine bağlı bulunan Çankaya ilçesinde Keyvan Acrux Residence & Mall projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Keyvan İnşaat firmasının güvencesi ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bünyesinde ticari konutlara da yer vermiş durumda.

Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiriyor. Söz konusu olan proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Keyvan Acrux Residence & Mall projesi zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Proje yirmi sekiz katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu proje bünyesinde 134 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Keyvan Acrux Residence & Mall projesindeki konutlar 2+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konutlar 113 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olacak şekilde inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutlar daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Keyvan Acrux Residence & Mall projesinde yer alan konutların fiyatları 829 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan en yüksek fiyatlı konut ise 1 milyon 650 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Keyvan Acrux Residence & Mall projesi Beytepe Mahallesi’nde inşa edildi. Söz konusu olan konutlar Çevre Yolu Kavşağı’nda yer alıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 549 827 46 75