Kategoriler
Proje Haberleri

Keyvan Acrux Residence & Mall projesinde kişiye özel ödeme

Keyvan İnşaat tarafından yaşama geçirilen Keyvan Acrux Residence & Mall projesi, konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Her biri 28 katlı olan üç bloktan oluşan proje, kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Gelecek yılın Mart ayında teslim edilmesi planlanan proje, 18 bin 820 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin kurulacağı ilçe, Ankara’nın en büyük ve en önemli ilçesi durumunda.

Projede yer alan sosyal imkânlar

Ankara’nın lüks olarak nitelendiren semtinde lüks imkânları barındıran Acrux Residence & Mall projesinde; yarı olimpik açılır ve kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun olanları, sauna, Türk hamamı, spor merkezi, AVM, kafe, toplantı salonları, restoran ve kuaför bulunuyor.

Spor merkezi ise fitness, squash, pilates ve yoga salonlarını içeriyor.

Açık ve kapalı otoparkların da bulunduğu site, kameralı ve canlı güvenlik hizmetiyle korunuyor.

Konut sakinleri, toplantı salonlarında özel gün organizasyonlarını düzenleyebilir, işle ilgili toplantı yapabilir veya davetlerini gerçekleştirebilir. Bina İçi Ücretsiz İletişim sistemiyle de bina sakinleri, aralarında ücretsiz ve kolay bir şekilde uzaktan iletişim kurabilir.

Projedeki daire seçenekleri nelerdir?

Beytepe’de hayata geçecek projedeki 134 adet dairenin içerisinde çamaşır odası, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası bulunuyor. Projede yer alan 2+1 tipindeki daireler 113 metrekare, 3+1 tipindeki daireler 166 metrekare, 4+1 tipindeki daireler 230 metrekare, 5+1 tipindeki daireler ise 250 metrekare genişliğe sahip durumda.

Acrux Residence & Mall projesindeki fiyat listesi nedir?

Acrux Residence & Mall projesinde yer alan 2+1 tipindeki daireler 829.000 TL’den, 3+1 tipindeki daireler 1.280.000 TL’den, 4+1 tipindeki daireler 1.500.000 TL’den, 5+1 tipindeki daireler ise 1.650.000 TL’den başlıyor.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Ankara’nın en büyük ilçesi olan Çankaya’nın Beytepe semtinde kurulacak proje, otobüs duraklarına yakın bir mesafede bulunuyor.

Beytepe Mahallesi, Ali Şir Nevai Cadddesi, Çankaya / Ankara açık adresi üzerinde bulunan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0312 236 75 75