Kategoriler
Proje Haberleri

Keyvan Acrux Residence&Mall nerede yükseliyor?

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Keyvan İnşaat firması markası imzasıyla hayata geçirilen Keyvan Acrux Residence&Mall konut projesi, toplam 18 bin 820 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 3 blokta 134 adet daireden meydana geliyor. Projedeki konut blokları 28 katı buluyor. Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte, 4+1 tipte ve 5+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri, 113 metrekare ila 250 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 113 metrekare, 3+1 tipteki daireler 166 metrekare, 4+1 tipteki daireler 230 metrekare ve 5+1 tipteki daireler ise 250 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Bir parseli konutlardan, diğer parseli ise ticari alanlardan meydana gelen projenin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Keyvan Acrux Residence&Mall projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki konutlar 829 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki konutlar 1 milyon 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 tipteki konutlar 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 5+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Yüzde 25’i satılmış durumdaki konut projesinden kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Keyvan Acrux Residence&Mall projesi sosyal donatı olanakları

Proje, zengin sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, AVM, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi ve kuaför gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Jeneratörlü ve asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projedeki dairelerde, ısı pay ölçer de yer alıyor. Çamaşır odası ve balkonun da bulunduğu proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Proje nerede yükseliyor?

Keyvan Acrux Residence&Mall projesi, Beytepe Mah. Ali Şir Nevai Cad. No: 4A/4B Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili bilgilere 0312 236 75 75 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.