Kategoriler
Proje Haberleri

Keyvan Acrux Residence’ta kişiye özel ödeme

Ankara şehrinin Çankaya ilçesinde Keyvan Acrux Residence projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Keyvan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje üç bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar 28 katlı olarak tasarlandı.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa edilmekte olan konutlar toplamda 18 bin 820 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Keyvan Acrux Residence projesi bünyesinde 134 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Keyvan Acrux Residence projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1’den 5+1’e kadar değişiklik gösteren daire tiplerinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri 113 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Keyvan Acrux Residence projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 829 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutlar da 1 milyon 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 4+1 olanlar ise 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 5+1 konutlar da 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutlar için kişiye özel ödemeler mevcut.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Keyvan Acrux Residence projesi Beytepe Mah. Ali Şir Nevai Cad. No:4A/4B’de konumlandırılmış durumda.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0312 236 75 75