Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kıbrıs Town Houses finale kaldı

Blue Way Group tarafından kurulan Kıbrıs Developments tarafından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, Girne’nin Alsancak bölgesinde hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesi Türkiye’de Hürriyet’in öncülüğünde bu sene 5.si yapılan “Sign of the City Awards’da (SotCA)” yarışmasında 3 dalda finale kaldı.

Devam eden projelerde “En İyi Konut”, “En Yeşil Bina” ve “En İyi Pazarlama Kampanyası” kategorilerinde Türkiye’nin devleri ile birlikte finalde yarışacak olan Kıbrıs Town Houses projesi bu anlamda önemli bir başarıya daha imza atmış oldu. Gayrimenkul sektörünün prestij ödüllerinin verileceği ve sektör temsilcilerinin yoğun katılım göstermesi beklenen “SotCA 2018 Ödül Töreni” bu sene 6 Kasım 2018 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek.

Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim, son 3 yıldır Sign of the City Ödüllerine başvurduklarını, tümünde finale kalıp Premium Proje unvanı elde ettiklerini, 2016 yılında Jüri Özel Ödülünü kazandıklarını belirterek, “Kıbrıs Developments olarak bir kez daha ülkemizi ve sektörümüzü temsil edecek olmanın gururu ve mutluğu tarif edilemez” dedi.

Kıbrıs Developments tarafından Kıbrıs, Girne, Alsancak kent merkezinde deniz ve dağ manzaralı, doğayla içice bir konumda inşa edilen Kıbrıs Town Houses projesi Kıbrıs mimarisinin ışığında bugünün ihtiyaçlarına ve şartlarına uygun olarak tasarlandı.