Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Gold Residence daireleri lüks sosyal olanakları ile satışa çıktı

İstanbul Esenyurt’ta yükselen dev proje Kılıç Gold Residence çeşitli daire seçenekleri ve avantajlı fiyatları ile satışta. Sosyal olanaklar bakımından zengin projede daireler satışa çıkmış durumda. Peki projede daire fiyatları nasıl seyrediyor? Projede daireler konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Kılıç Gold Residence daire seçenekleri

Proje kapsamında pek çok daire çeşidi mevcut. Bunlardan en az alana sahip olanı brüt 76 ve 90 metrekarelik 1+1 evler ile brüt 103 metrekare genişliğindeki 2+1 daireler. Ayrıca projede brüt 145 ve 153 metrekare genişliğinde 2+1 daireler de var. Bunun yanında proje kapsamında brüt 117 ve 135 metrekarelik 2+1 daireler de mevcut.  Proje kapsamındaki daireler 22 katlı residence içerisinde yer alıyor. Projedeki daireler doğalgaz kombi sistemi ile ısınıyor. Toplamda 10.729 metrekare proje alanı üzerindeki yapıda toplam 425 daire ve 17 dükkan mevcut. Projede daireler eşyalı durumda.

Kılıç Gold Residence sosyal olanakları

Proje konumu ile hastaneye, okullara, otoyola ve havaalanına yakın konumda yer alıyor. Ayrıca proje bölgede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Çevresel Etki Değerlendirme raporuna sahip tek proje olarak ön plana çıkıyor. Bunun yanında projede toplam yüzde 60 yeşil alan ve doğal yürüyüş alanları mevcut. Ayrıca proje içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzunun yanında basketbol sahası, voleybol sahası ve futbol sahası da mevcut. Proje kapsamında Türk hamamı ve sauna da var. Ayrıca proje içerisinde çocuk oyun alanları ve fitness imkanları da  var. Güvenlik sistemi ve fiber internet hizmetlerine sahip proje mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Kılıç Gold Residence projesinde yer alan 90 metrekare alana sahip 1+1 daireler 810 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca proje kapsamındaki 2+1 dairelerden brüt 117 metrekare alana sahip olanları 1.053.00 TL’den satışa sunuluyor. 145 metrekare alana sahip olanlar 1.015.000 TL’den satışa sunuluyor. Brüt 153 metrekare büyüklüğe sahip daireler ise 1.377.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

İnşaat firmasından satışta olan daireler konut kredisi kapsamına giriyor. Ayrıca projede görüntülü arama ile daireleri gezme imkanınız da var. Bunun yanında projenin ödeme seçenekleri arasında takas yöntemi de mevcut. Proje ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak içim 0535 793 14 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…