Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç İnşaat Silivri Meydan satışları başladı

Kılıç İnşaat Silivri Meydan projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 10 blok ve 1200 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 10 blok ve 1200 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, oyun parkı, spor alanı ve açık yüzme havuzu gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Bu konutlar doğalgaz kombi ısıtma sistemine sahiptir. Amerikan mutfak modeline sahip olan dairelerde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Konutlarda banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Üstelik barbekü, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özelliğe sahiptir.

Kılıç İnşaat Silivri Meydan konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Üstelik toplu taşıma olarak metro, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Kılıç İnşaat Silivri Meydan fiyatları ne kadardır?

Kılıç İnşaat Silivri Meydan projesinde bulunan brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.040.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik bu projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 444 31 58 veya 0 (535) 793 14 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version