Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Marina Konakları daire tipi çeşitliliğiyle ön plana çıkıyor

Daire seçenekleriyle ön plana çıkan Kılıç Marina Konakları projesi satışa çıktı. Geniş yaşam alanları barındıran projede konforlu bir yaşam sizleri bekliyor. Merkezi konumuyla Beylikdüzü’nde yükselen projede daireler satışta. Projede ödeme seçenekleri neler? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Projede daire fiyatları nasıl?

Kılıç Marina Konakları daire seçenekleri

Projede daireler marka ve kaliteli malzemeler ile donatılmış durumda. Özel tasarımlar, iç dekorasyonlar ve tavan uygulamaları ile oldukça şık daireler geniş oturum alanlarına sahip. Proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 138 metrekare. 3+1 tip daireler ise 171 metrekare genişliğinde. Bunun yanında 4+2 daireler 260, 5+2 dubleksler ise 295 metrekare alana sahip. Ayrıca proje kapsamındaki 6+2 daireler brüt 328 metrekare, 7+1 dubleksler ise brüt 320 metrekare genişliğinde. Kılıç İnşaat farkı ve prestijiyle satışta olan projedeki daireler oda sayısı ve imkanları bakımından çeşitlilik gösteriyor. Dairelerde görüntülü diafon ve fiber internet imkanları mevcut. Bunun dışında ankastre mutfak ve doğalgaz da daire olanakları arasında yer alıyor. Ebeveyn banyosu ile duşakabin de daire imkanları içinde mevcut. Proje kapsamındaki dairelerde ayrıca ısı yalıtım imkanı da bulunuyor.

Kılıç Marina Konakları sosyal olanakları

Proje okul, semt pazarı, alışveriş merkezi, otobüs durağı, otoyol ve hastaneye yakın mesafede konumlu. Ayrıca proje muhteşem bir deniz manzarasına sahip. Proje kapsamında sauna, hamam, yüzme havuzu imkanlarının yanında spor alanları ve çocuk oyun alanları da mevcut. Ayrıca buhar odası imkanına sahip projede özel güvenlik ve otopark da mevcut. Merkezi konumu itibariyle yatırım yapmak isteyenler için de tercih sebebi olma potansiyeli taşıyan proje her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir konumda yer alıyor. Ayrıca projenin sahip olduğu deniz ve doğa manzarası da size huzurlu bir hayat vaat ediyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede 2+1 daireler 1.545.600 TL, 3+1 daireler 1.915.200 TL, 5+1 ters dubleks lüks daireler 4.166.400 TL, 6+2 dubleks lüks daireler 3.673.600 TL ve 7+2 dubleks daireler ise 3.550.400 TL üzerinden satışa çıkmış durumda. Proje ayrıca konut kredisi kapsamına da giriyor. Projede kredi ve tapu takibi uzman ekip tarafından yürütülüyor.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0535 793 14 48 numaralı telefon üzerinden inşaat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version