Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Towers teslimleri başlıyor

Kılıç Towers projesi isminden de anlaşılacağı gibi Kılıç İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Ay içerisinde teslimlerinin yapılması planlanan Kılıç Towers projesi tek bloktan meydana geliyor.

Yüksek mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Kılıç Towers projesi daire özellikleri neler?

On sekiz katlı tek bloktan meydana gelen Kılıç Towers projesi bünyesinde 148 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlar iki farklı tipte hayata geçiriliyor. Kılıç Towers projesinde bulunan konutların büyüklükleri 118 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Bahsi geçen daireler 2+1 ve 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor.

Kılıç Towers projesi daire fiyatları ne kadar?

Bünyesinde barındırdığı 148 konuttan yalnızca 7 adet satılık konutu kalan Kılıç Towers projesi yoğun ilgi görüyor. Projede yer alan 2+1 tipteki konutlar 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Kılıç Towers projesinde bulunan 3+1 konutlar ise 755 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Kılıç Towers projesi nerede?

İstanbul ilinin Esenyurt ilçesinde inşa edilmekte olan Kılıç Towers projesi Talatpaşa Mahallesi 1024. Sokak No:38’de konumlandırılmış durumda. Lokasyonu itibariyle de alıcıların ilgisini çeken proje hastanelere, alışveriş merkezine ve otobana yakın bir konumda yükseliyor.

Kılıç Towers projesi sosyal donatıları neler?

Alıcılarına lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Kılıç Towers projesi geniş peyzaj alanlarına yer veriyor. Kapalı otopark hizmetine de sahip olan proje, alıcılarına yüzme havuzu gibi sosyal aktivite alanları sunuyor.

Kılıç Towers projesi ne zaman teslim edilecek?

Projede yer alan konutların 2019 yılının Nisan ayı içerisinde alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Kılıç Towers projesi iletişim bilgisi

Kılıç Towers projesi ile ilgili merak ettiğiniz tüm konular hakkında 0212 948 99 65 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.