Kategoriler
Emlak Haberleri

Kiptaş Pendik Konut projesi çalışmaları başladı

KİPTAŞ Pendik konut projesi, İstanbul’da uygun fiyatlı konut sahibi olmak isteyenler için çalışmalara başlamıştır. İstanbul’da konut fiyatları her geçen gün yükselmeye devam etmektedir. Bir taraftan da konut sahibi olmak aynı ölçüde zorlaşmaktadır. Bu zorlu süreçte vatandaşın en büyük destekçisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında bulunan KİPTAŞ olmuştur. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbullulara yeni uygun fiyatlı konut müjdesi vermiştir. Kurt, Tuzla Meydan Projesi’nden sonra bu defa Pendik bölgesinde yeni bir konut projesi yapılacağını bildirmiştir.

Yeni Konut Projesi İçin KİPTAŞ Pendik Bölgesi Seçildi

Yeni konut fiyatları bazı bölgelerde yaklaşık 1 milyon TL gibi uçuk fiyatlara ulaşmıştır. Bu sebeple İstanbul’da konut sahibi olmak isteyenlerin en büyük umudu Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ ile İBB iştiraki olan KİPTAŞ olmuştur. Dar gelirli vatandaşlara yönelik özel konut projeleri üreten 2 kurumun da vermiş olduğu satış ilanlarına yüksek oranda başvuru yapılmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Tuzla Meydan Projesi için yüksek oranda başvuru alan KİPTAŞ, bu defa Pendiklilere müjdeli haber vermiştir.

Ali Kurt sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunmuştur. Yaptığı paylaşımda “#SosyalKonut ve #Dönüşüm projelerimize kaynak yaratmak için Pendik’te yapacağımız projenin çalışmaları bitmek üzere! Çeşitli konut tiplerine sahip, tasarımı ve donatılarıyla fark yaratacaktır. Ayrıca bu yeni proje yine çevre dostu olacak.” şeklinde açıklama yapmıştır. Ayrıca proje hakkında merak edilen detayların yakın zaman da ilan edilmesi beklenmektedir.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Konut Proje Teslim Tarihi

Ayrıca KİPTAŞ, Tuzla Meydan Konut projesi hakkında da çalışmalara devam etmektedir. Proje bilindiği gibi 1 Haziran 2021’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı bir temel atma töreni düzenlenmişti. Proje kapsamında 149 adet konutla birlikte 9 adet ticari birimde üretilmektedir. KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler konut projesi hakkında da Ali Kurt geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştır. Açıklamada projenin teslim tarihini öne çekeceklerinin haberini vermiştir. Söz konusu projede konut fiyatları 264 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlenmiştir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…