Kategoriler
Proje Haberleri

KİPTAŞ projelerinde yüzde 15 indirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan KİPTAŞ; Vaditepe Gölevleri, Venezla Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerine özel yıl sonu kampanyası başlattı.

Oturuma hazır durumda bulunan konutlarda, peşin alımlarda yüzde 15 indirim olanağı mevcut. Vadeli alımlarda da yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız örnek ödeme avantajları bulunuyor.

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul’un yeni konut projeleri ve yeni yatırımlarla potansiyelini sürekli artırdığını belirterek şehrin her bölgesinin değer kazandığına dikkat çekti.

Yıldırım, bugüne dek hayata geçirdikleri tüm projelerde kaliteli yaşamın ve kazançlı yatırımın referansı olduklarını söyledi. İsmet Yıldırım, “Şimdi de 4 prestijli projemizde hemen teslim daireleri konut alıcılarına sunuyoruz. Sınırlı sayıdaki dairelerimizi yüzde 10 peşinat, 60 ay vade farksız örnek ödeme avantajlarıyla sunuyoruz. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 15 indirim seçeneğine de 4 projemizde yer veriyoruz. KDV oranlarının yüzde 8’e indirilmesi başta olmak üzere konut alımını kolaylaştırmaya yönelik yapılan teşvikler için de hükümetimize teşekkür ederiz. Türkiye bugün olduğu gibi yarın da daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi.