Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

KİPTAŞ riskli yapılarda oturanlar için kampanya başlattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) iştiraklerinden biri olan KİPTAŞ, deprem tehlikesine karşı riskli yapılarda oturanlar için kampanya başlattı. İstanbul’un altı farklı ilçesinde yer alan altı projedeki toplam 272 adet daireyi 17 Şubat’ta satışa çıkaracak.

Kampanya kapsamındaki 272 adet daire, uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle alıcısına veriliyor. Kampanya, İBB‘nin “Deprem Seferberlik Planı” projesi kapsamında düzenleniyor. Riskli binalarda oturan mülk sahipleri, kampanyadan öncelikli olarak faydalanacaklar.

Kampanya hangi projeleri kapsıyor?

KİPTAŞ‘ın sunduğu kampanya; 5. Levent Bayramoğlu projesi, Silivri 3. Etap projesi, Çatalca Konutları projesi, Tuzla 4. Etap projesi, Zeytinburnu Sahilpark projesi, Başakşehir Başakkent Gölet projesi için geçerli olacak.

Kampanyaya dâhil olan konutların fiyatı 185 bin liradan başlayacak. Verilen peşinat oranına göre daire fiyatından indirim uygulanacak. Daire fiyatının tamamı peşin ödendiğinde yüzde 10 oranında indirim yapılacak.

Kampanyadaki ödeme seçenekleri neler?

Riskli binalarda oturanlara yönelik düzenlenen kampanyadan konut satın alanlara 24 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Ayrıca, 36 ay, 48 ay ve 60 ay vade seçenekleri için yüzde 0,75 seviyesinde faiz oranı uygulanabiliyor. Sabit ödeme imkânının sunulduğu projeden konut alımında banka masrafı bulunmuyor.

Kampanyaya nasıl başvurulur?

Kampanyaya başvuru süresi kısıtlı. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 17 Şubat Pazartesi gününe kadar KİPTAŞ Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekiyor. Satışlar 17 Şubat’tan itibaren satılmaya başlayacak.

KİPTAŞ‘ın kampanyasından yararlanacakların riskli yapı raporu alan ev haricinde başka bir evi olmaması gerekiyor. Ayrıca, kampanyaya başvuracakların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve düzenli ödeme alışkanlığına sahip olmaları gerekiyor.

Satış geliriyle kaynak yaratılacak

KİPTAŞ, kentsel dönüşüm aracılığıyla depreme dayanıklı konut sayısını artırmayı amaçlarken bu kampanyadan elde edilen gelirlerin depreme dayanıklı yapıların inşa edilecek projelere kaynak olarak ayrılacağı belirtiliyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için “+90(212) 414 98 98” numaralı çağrı merkezini arayabilir veya buraya tıklayarak KİPTAŞ‘ın İnternet sitesine erişebilirsiniz.