Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Tuzla Meydan Evler kura sonuçları belli oldu

Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesinin temelleri 31 Mayıs 2021 tarihinde atılmıştır. Daha sonra ise konut projesi satışa sunuldu.  Ve böylece başvuru süreci başlamış oldu. Konut projesi için başvurular ise 31 Mayıs 2021 tarihinde Pazartesi günü başlamıştır. Başvurular 14 Haziran 2021 tarihinde akşam saat 17:00’de sona ermiştir. Başvuru sürecinin sona ermesinden sonra bu sefer kura çekilişi süreci başlamaktadır. Bu kura çekiliş süreci yapılan çekiliş ile bugün gerçekleştirilmiştir. Böylece Kiptaş Tuzla Meydan Evler kura sonuçları belli olmuş oldu. Kura sonuçlarına nasıl ulaşılır? Kiptaş Tuzla Meydan Evler kura sorgulama nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevabı temel atma töreninden sonra açıklanması planlanmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Kiptaş Tuzla Meydan Evleri projesi 5 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesinde beş adet konut bloğunda ise toplam 149 adet daire yer almaktadır. Projede 2+1 ve 3+1 tipinde açık mutfaklı ve kapalı mutfaklı daire seçeneklerine yer verilmektedir. 2+1 açık mutfaklı daireler brüt 81 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 kapalı mutfaklı daireler brüt 94 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 105 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Tuzla konut projesindeki dairelerin 23 tanesi 2+1 açık mutfaklı konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin 73 tanesi 2+1 kapalı mutfaklı dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda dairelerin 53 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Ayrıca proje içerisinde dairelerin dışında 9 adet ticari ünite yer almaktadır.

Kiptaş Tuzla Meydan Evler kura sonuçları sorgulama

Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesinde kuralar 21 Haziran 2021 tarihinde çekilmiştir. Kura çekilişi yapıldıktan sonra ise kura listesi de belli olmuş durumdadır. Peki kura sonuçları listesi nasıl öğrenilmektedir. Kura sonuçları sorgulama nasıl yapılmalıdır? İsminizin kura listesinde olup olmadığı nasıl öğrenilmektedir. Kura listesinde isminizi görmek için Kiptaş firmasının web sitesine girilmesi gerekmektedir. Kiptaş Tuzla Meydan Evleri kura çekilişi sonuçlarına ulaşmak için ise aşağıda yer alan linke tıklamanız gerekmektedir. Tıkladıktan sonra karşınıza Kura numara ve çekiliş sonuç sorgulama ekranı gelmektedir. Bu erkanda yer alan boşluğa TC kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. TC kimlik numaranızı girdikten sonra ise Sorgula yazısına tıklayacak sorgulama yapılmaktadır.

Kura sonuçları sorgulama için tıklayınız….

Proje ve kura sonuçları hakkında daha detaylı bilgi için 0 212 963 9960 numaralı telefonu arayabilirsiniz…

Exit mobile version