Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Tuzla Meydan Evler satışa sunuldu

Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesi satışa çıkmaktadır. Projeye ilgi büyük kapsamda artmış vaziyettedir ve her geçen gün artmaya devam ediyordur. Bu projenin özellikleri bakımından da öne çıktığını görmekteyiz. Öne çıkan özellikleri detaylı incelemeye alındığında gerçekten farklı ve alıcının dikkatini çekecek şekilde olduğunu görmekteyiz. Kiptaş Tuzla Meydan evleri projesi ortalama satışa esas brüt alanı 81 metrekare olan 23 adet 2 artı 1 açık mutfaktan oluşan dairelerden oluşmaktadır. 94 metrekare olan 73 adet 2 artı 1 kapalı mutfak daireler de mevcuttur. Aynı zamanda 105 metrekare olan 53 adet 3 artı 1 daire olmak üzere toplam 5 bloklu 149 konut ve 9 dükkan karşımıza çıkmaktadır.

Kiptaş’tan herkesin ilgisini çeken muhteşem proje

Proje başvurmak için Türk Cumhuriyeti vatandaşı ve reşit olmanız gerekmektedir. Kendinize veya eşinize ait evinin olmaması ve daha önce Kiptaş’tan konu satın olmamış olmanız da önemli olan bir ayrıntıdır. Ailesi ile yaşayan, 18 yaşını doldurmuş tüm bireylerin evi olmaması halinde projeye başvurabilirler. Başvuru şartlarını detaylı bir şekilde incelendiğinde kişiler bu evlere müracaat edebilir. Ayrıca başvuru sahibinin ön başvuru tarihi itibari ile İstanbul il sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olması önemli olan ayrıntıdır. Bu şekilde ev başvurusu yapabilirsiniz.

Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesi hakkında 

Proje genel kapsamda ferah evlerden oluşmaktadır. Toplamda 149 konutun bulunduğu 5 bloklu, site içerisinde sizler her istediğiniz eve başvuru şartları dahilinde sahip olabilirsiniz. Ön başvuru bedeli banka havalesi ile yapan kura sonucunda hak sahibi olamayanlar geri ödeme alabilir. Ayrıca yedek üyeler beş iş günü içerisinde aynı oranda ve faizsiz olarak ödeneceği belirtilmiştir. Aynı zamanda ön başvuru bedelinin kredi kartı ile ödeyen ve kura sonucunda hak sahibi olamayan kişiler de ödeme alabilir. En geç 05.07.2021 tarihinde aynı bütçede ve faizsiz olarak iade alacağını bildirmişlerdir.

Kiptaş Tuzla Meydan Evler fiyat ve ödeme planları

Kiptaş Tuzla Meydan Evler için örnek ödeme planları sitesinde yayınlanmıştır. Aynı zamanda yüzde 20 peşinatla 24 ay sıfır faiz ile ödeme yapılmaktadır. 81 metrekare 2+1 açık mutfak daireler 263 bin 250 TL olarak belirlenmiştir. Yüzde 20 peşinat tutarı olan 52 bin 650 TL ödendikten sonra kalan tutar 24 ay vade ile ödenmektedir. 94 metrekare 2+1 kapalı mutfak daireler 338 bin 400 TL olarak belirlenmiştir. Yüzde 20 peşinat tutarı olan 67 bin 680 TL ödendikten sonra kalan tutar 24 ay vade ile ödenmektedir. 105 metrekare 3+1 tip daireler ise 388 bin 500 TL olarak belirlenmiştir. Ayrıca yüzde 20 peşinat tutarı olan 77 bin 700 TL ödendikten sonra kalan tutar 24 ay vade ile ödenmektedir.

Ayrıca yüzde 15 peşinat, yüzde 15 ara ödeme(24.ayda) yapılmaktadır. Kalan yüzde 70’i ise 23 ay vade ile ödeme yapılabilmektedir. Banka kredili ödeme seçeneğinde ise yüzde 20 peşin ödenmektedir. Kalan yüzde 80’i ise 120 ay vade ve yüzde 1.06 faiz oranı ile ödeme yapılabilmektedir. Bunların dışında ayrıca banka kredili yüzde 15’i peşin, yüzde 15 ara ödeme yapılmaktadır. Kalan yüzde 70’i ise 120 ay vade ve yüzde 1.06 faiz oranı ile ödeme yapılabilmektedir.

Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesini bu şekilde de sizlere sunulmaktadır. Bu projenin genel kapsamda açıklamaları sitesinden vardır ve başvuru için de siteye girmeniz gerekmektedir.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…

Exit mobile version