Kategoriler
Proje Haberleri

Kiptaş Tuzla Meydan Evler temeli yarın atılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan Kiptaş, yeni bir projeye start vermeye hazırlanıyor. Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan yeni proje İstanbul Anadolu Yakası, Tuzla’da inşa edilecek. Firma tarafından hayata geçirilecek olan Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor. Peki projede daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı temel atma töreninden sonra açıklanması planlanmaktadır.

Projede bir ilk yaşanacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olan Kiptaş tarafından hayata geçirilecek olan projede bir ilk yaşanacak. Tuzla’da inşa edilecek olan projede Gri Su Geri Kazanım sistemi uygulanacaktır. Bu sistem sayesinde hem konutlarda oturanlar hemde İstanbul faydalanacak. Sistem aktif hale geldiğinde nitelikli atık sular arıtılacak, yeniden klozetlerde ve ve bahçe sulamasında kutlanılacaktır.

Kiptaş Tuzla Meydan Evler projesinde tüm detaylar açıklanacak. Konut projesinde yer alan daire tipleri, daire büyüklükleri ile ilgili detaylar temel atma töreninde belli olacak. Ayrıca projedeki daire fiyatları da belli olacaktır. Bunların dışında ayrıca ödeme seçenekleri neler, nasıl ödeme yapılacak, bu sorunların cevapları da belli olacak.

Kiptaş Tuzla Meydan Evler ön talep toplayacak

31 Mayıs 2021 tarihinde projenin temeli atılacaktır. Temel atılması ile birlikte proje ile ilgili detaylar açıklanacak ayrıca ön talep toplama sürecide  başlamış olacak. Proje ile ilgili başvurular 31 Mayıs 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Başvuru süresi 14 Haziran 2021 tarihinde akşam saat 17:00’da sona erecektir. Başvuru ile ilgili ödenmesi gereken katlım bedeli EFT veya havale yolu ile internet yapılabilecektir. Ayrıca kredi kartlı ile ödeme yapma fırsatı da bulunmaktadır.

Başvuru süreci ve başvuru şartları

Tuzla’da hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvurmak yapmak için ilk şart T.C vatandaşı olmaktır. Ayrıca başvuran kişinin reşit olması, kendisi veya eşine ait tapuda kayıtlı, kat irtifaklı ya da kat mülkiyetli bağımsız bölümün olmaması gerekmektedir. Bunların dışında ayrıca en az son bir yıldır İstanbul’da ikamet etmesi gerekmektedir.  Ve daha önce Kiptaş tarafından hayata geçirilen projelerden bir konut satın almamış olması gerekmektedir. Ancak şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 oranında engelli vatandaşlar ve sağlık çalışanları için bu şartlara uygunluk aranmayacaktır.

Exit mobile version