Kategoriler
Emlak Haberleri

Kiralık Villalar Bayramda Büyük İlgi Görüyor

9 gün sürecek olan bayram tatili sebebiyle tatil planları yapılmaya başlandı. Özellikle yazlık villalara büyük ilgi gösterilmektedir. Bayram tatilini havuzlu villada geçirmek isteyenler için 9 bin TL ile 200 bin TL arasında villalar bulunmaktadır. Lüks Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, bayram tatilinin açıklanmasıyla kiralık villalar için yoğun ilgi gösterildiğini belirtmiştir. Ayrıca Başaran, “9 günlük tatil olması bekleniyordu. Bu sebeple birtakım yazlıkçılar ön rezervasyon yaptırmıştı. Fakat tatilin resmi olarak açıklanmasının ardından ilgi daha da yoğunlaşmıştır. Özellikle en çok bahçeli ve havuzlu konutlar tercih edilmektedir. Doğayla iç içe olan konutlar çok seviliyor. Bu durumda hem dinlenebilmek için hem de çocukların rahatça oyun oynayabilmeleri için uygun bir konutta bayram tatilini geçirmeyi düşünüyorlar.” ifadelerini kullanmıştır.

Kiralık Villalar Günlük 20 bin TL

Başaran, villa kiralamak isteyenlerin en çok tercih ettiği yerin Bodrum olduğunu belirtti. Ayrıca villa fiyatları hakkında bazı bilgiler vermiştir. Başaran, “Oda, yatak sayısı, havuz, bahçe, teras, manzara ve sauna gibi birçok imkana göre konut fiyatları değişmektedir. Fakat 4 kişilik bir aile için günlük fiyat yaklaşık 1000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca ultra lüks sınıfında 20.000 TL’ye kadar konutlar bulunmaktadır. Bayram tatilini bir villada geçirmek isteyenler için 9 bin TL ile 200 bin TL arasında çeşitli seçenekler bulunmaktadır.” demiştir.

Bodrum en çok tercih edilen yerden biri 

Başaran, Bodrum’da özellikle Yalıkavak, Gümüşlük, Bitez’in tercih edildiğini aktarmaktadır. Ayrıca Başaran, “Oda sayısı, havuz ve manzara gibi özellikler fiyatları büyük ölçüde etkilemektedir.  Çiftler, aileler, kalabalık akrabalar veya arkadaş grupları kendilerine uygun bir konut seçebiliyorlar. Aylık kira fiyatları ise yaklaşık 25.000 TL ile 300.000 TL arasında değişmektedir. Bazı villalarda ise aylık fiyat 750.000 TL’ye kadar yükselmektedir.” şeklinde konuşmuştur.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version