Kategoriler
Toki Haberleri

Kırıkkale Delice Karabekir Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırıkkale İli, Delice İlçesi, Karabekir Mahallesi’nde Yatay Mimariyle Yükselen Türkiye projesi kapsamında hayata geçirilen Kırıkkale Delice Karabekir Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Kırıkkale Delice Karabekir Toki kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor.

Proje özellikleri neler?

Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Kırıkkale İli, Delice İlçesi, Karabekir Mahallesi’nde hayata geçirilen Kırıkkale Delice Karabekir 2. Etap 394 adet konut projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi 05 Şubat 2021 Cuma günü saat 13:00’de başladı. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Projede dairelerin dışında ayrıca 12 adet dükkan da yer alıyor.

Kırıkkale Delice Karabekir Toki kura sonuçları

Toplam 394 adet daireden meydana gelen projedeki toplam 394 adet konutun kura çekilişi gerçekleştirildi.  Projede kura çekilişi yapılacak olan dairelerin 214 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana geliyor. Çekilişi yapılacak olan dairelerin 180 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 214 adet 2+1 tip dairelere toplam 186 adet başvuru yapıldı. Projedeki 180 adet 3+1 tip dairelere ise toplam 172 adet başvuru yapıldı.

Toplu konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 87.90 metrekare, 3+1 tip konutların büyüklükleri ise brüt 128.20 metrekare olarak tasarlandı.

Kırıkkale Delice Karabekir Toki Konutları projesinde kura çekilişi 05 Şubat 2021 Cuma günü saat 13:00’de başladı. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Kura çekilişi Ankara 15. Noterliği denetiminde yapılmaktadır. Toki kura çekilişini izlemek için  tıklayınız.

Kırıkkale İli, Delice İlçesi, Karabekir Mahallesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Exit mobile version