Kategoriler
Toki Haberleri

Kırıkkale Keskin Bozkurt Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilmektedir. Proje her Yıl 100 bin Yeni Sosyal Konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Kırıkkale Keskin Bozkurt Toki kura sonuçları akşam saatlerinde TOKİ’nin resmi internet sitesinde yayınlanacaktır. Ayrıca kura listesi sonuçları web sitemizde de yer alacaktır.

Proje özellikleri neler?

Kırıkkale Keskin Toki Konutları projesinde toplam 124 adet konut yer almaktadır. Toplu konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire seçenekleri ise 2+1 ve 3+1 tip dairelerdir. Dairelerin 70 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Geri kalan 54 adet daire ise 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır. 70 adet 2+1 tip dairelere toplam 68 başvuru yapılmıştır. 54 adet 3+1 tip dairelere ise toplam 54 adet başvuru yapılmıştır.

Kırıkkale Keskin Bozkurt Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamındaki hayata geçirilmektedir. Proje Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 124 adet Konut projesi olarak inşa edilmektedir. Toplam 124 adet konut için Konut Belirleme Kurası gerçekleştirilmiştir. Kura çekilişi 05 Ekim 2021 tarihinde Salı günü, TOKİ Hizmet Binası’nda yapılmıştır.  Çekiliş 05 Ekim Salı günü saat 11:00’de başlamıştır.

Kura çekilişi TOKİ’nin  sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanmıştır. Toki’nin resmi sosyal medya hesapları FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram üzerinden canlı yayınlar yapılmıştır. Ayrıca projedeki dairelerin kura isim listesi akşam saatlerinde Toki’nin resmi internet sitesinden yayınlanacaktır.

Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirler.

Kura listesine ulaşmak için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….