Kategoriler
Proje Haberleri

Kırlangıç Park Evleri satışları devam ediyor

Kırlangıç Park Evleri projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Amasya Merkez’de bulunan proje Karamanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan proje, 2 blok ve 100 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, 2 blok ve 100 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Dairelerde ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 4000 metrekarelik yeşil alan, çocuk parkı ve bahçede oturma alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra binalarda çift asansör bulunmaktadır. Mutfak dolabı ankastre 3 lü set, kiler dolabı ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Yatak odası ve salonda 2 adet klima takılı olacaktır. Ayrıca daire içi yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Üstelik yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Ebeveyn banyosu içerisinde duşakabin, klozet ve lavabo olmaktadır. 

Kırlangıç Park Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Kırlangıç Park Evleri projesi, Amasya’nın Merkez İlçesi Göllü Bağları Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumda olup park & yeşil alan manzaralıdır. Toplu taşıma aracı olarak minibüs kullanabilirsiniz.

Bu konutlarda fiyatlar cephe ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (536) 456 61 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version