Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Kırsal Sapanca projesinde teslim tarihi açıklandı

Kırsal Sapanca konut projesi, Zeray İnşaat imzasıyla Sakarya’da yükseliyor. Projenin 26 adet müstakil villadan oluştuğunu duyuran firma alıcılara “country” bir yaşam tarzını da beraberinde getirmeye söz verdi.

Kırsal Sapanca proje özellikleri

Sakarya’nın Sapanca bölgesinde yükselen konutlar 26 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Konut tiplerinin 4+1 olarak duyurulduğu alan içerisindeki dubleks villaların boyutları brüt 295 metrekareden başlamaktadır. Her villanın kendine özel bahçesi bulunmakla birlikte, bahçelerin taban alanları 350 metrekare ila 740 metrekare arasında değişiyor.

Türkiye’nin özel tabiat parklarından birisi olarak sayılan Sapanca Gölü’ne yakınlığı ile dikkat çeken Kırsal Sapanca; “country” yaşam tarzını gözler önüne sermektedir. Şehir hayatından kaçmak ve tabiatın eşsiz güzelliğine kapılmak isteyenlere kapılar sonuna kadar açılıyor. Doğa tutkunları için birebir olan ortam, ormanın taptaze havasıyla bilinçleri her daim dinç tutmaktadır. Görsel bir şölen olarak bilinen bölgede kişiler kendilerine ait yaşam alanlarını bulmakta hiçbir zorluk yaşamayacak.

Hayatı dolu dolu yaşamak isteyenlerin adresi olan Sapanca’da yükselen yapılarda adeta yok yok! Doğanın içerisinde kamp yapmak, piknik, trekking ve doğa keşifleri yeni yaşam sakinlerini bekliyor. Tüm bu sosyal imkânlara katılan bisiklet, motosiklet ve atv turuna; sörf, yelken, kano ve kürek gibi su sporları da eşlik etmektedir.

Projede yer alan sosyal donatılar

Kırsal Sapanca projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Fitness merkezi ile daima sağlıklı kalan bünyeler, kafe gibi ortak alanların da tadına varabilir. 7/24 güvenlik hizmeti sayesinde güvende kalan yaşam sakinlerinin özel hayatları korunur; site içerisinde yer alan kameralı güvenlik sistemleri sayesinde ise yabancılara karşı anbean çevre güvenliği sağlanır.

Bina iç özelliklerinde hidrofor bulundurulurken; konut iç özellikleri arasında alıcıları ankastre beyaz eşya, intercom sistem, yerden ısıtma, ebeveyn banyosu ve giyinme odası bekliyor. Ayrıca duşakabin ile iç tasarımın sağlandığı villaların her birinde veranda bulunmaktadır.

Projede yer alan daire fiyatları

Kırsal Sapanca evlerinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum getirilmiştir. Minimum 2 milyon 200 bin TL’den başlayan konut satışları, tercihlere göre değişim sağlamaktadır. Teslim tarihinin Eylül 2021 olarak açıklandığı konut projesinde yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanlarından yararlanmak için gecikmeyin.

İletişim:

444 91 41 / [email protected]

Kampanyalara göz atmak için tıklayınız.